Vi på Essunga Bostäder AB har en nyckelroll att spela i att uppfylla Essunga kommuns Vision -10 000 invånare år 2040. Vi söker nu dig som vill vara med på vår utvecklingsresa mot visionen.

Vårt uppdrag är att medverka till att kommunen är en långsiktigt hållbar och attraktiv kommun att leva och bo i för en mångfald av människor. Detta gör vi genom att förvärva bebygga, förvalta, avyttra och ombilda fastigheter samt utveckla attraktiva bostäder och bostadsområden. Vi förvaltar idag drygt 300 bostäder, 8 egna lokaler samt alla kommunens verksamhetslokaler. Vårt ägardirektiv, kommunens styrdokument och styrelsens affärsplan styr inriktningen för vår verksamhet. För mer information om Essunga Bostäder AB hänvisas till bolagets hemsida, www.essungabostader.se.

Från och med i år ska vi öka takten i bostadsbyggandet, med målsättningen att nyproducera ett flerbostadshus per år. Vi ska även genomföra nyinvesteringar i kommunens lokaler i storleksordningen 200 miljoner kronor inom den närmaste femårsperioden. Just nu är vi drygt 16 anställda med stort engagemang och kunnande, men för att klara våra utmaningar söker vi nu en projektledare med ett stort samhällsengagemang som vill vara med och bidra till Essunga kommuns Vision 2040.

Arbetsuppgifter
Som projektledare ansvarar du för helheten i byggprojekt, från tidiga skeden och detaljplanearbete till färdigställda bostäder eller lokaler. Inom projektens budgetramar hanterar du alla ingående delar i projekten. Du ansvarar för ekonomi, tid och kvalitet i projekten och arbetar aktivt för att få ner produktionskostnaderna. Arbetet sker enligt bolagets förhållningssätt och strategier. Du leder projektteam där samarbetet sker med konsulter och övriga kollegor i bolaget som har kompetens inom olika områden, exempelvis ekonomi och inköp. Du ansvarar för projektplanering, tar fram kalkyler, koordinerar, styr och följer upp resurser i projekten. Deltagande i projektmöten, byggmöten och upphandlingar av entreprenörer och konsulter ingår också i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är högskoleingenjör, byggnadsingenjör eller har motsvarande utbildning. Du har jobbat med projektledning en del av ditt yrkesliv och har ett intresse för och erfarenhet av byggteknik, byggprocessen och samhällsplanering. Har Du erfarenhet från olika delar av byggprocessen och är insatt i lagen om offentlig upphandling, LOU, ser vi det som meriterande.

Viktiga personliga egenskaper för att lyckas i rollen är att du är mål- och resultatorienterad, uthållig och välstrukturerad. Vi förutsätter att du har hög social kompetens och att du är en lagspelare som inger förtroende.


Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Essunga
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/11
Kontakt
  • Anna Liedholm, 0512-570 25
Publicerat 2021-01-29
Sista ansökningsdag 2021-02-21

Tillbaka till lediga jobb